Original&Mineral - Technikai Termékek (festékek, színezők, direkt színek, szőkítők, stb.) - Ingyenes Termék Teszterláda - Két Hetes Kipróbálásra - Előrendelésre

Original&Mineral - Technikai Termékek (festékek, színezők, direkt színek, szőkítők, stb.) - Ingyenes Termék Teszterláda - Két Hetes Kipróbálásra - Előrendelésre
5 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft

Original&Mineral Technikai Termékek Ingyenes Termék Teszterláda - Két Hetes Kipróbálásra

15-20 féle festék, színező, szőkítők és oxidánsok, amelyek segítségével betekintést nyerhetsz az O&M Technikai Termékek főbb színeibe. Az összeállításra van egy javaslatunk, de kérésre módosítani is tudjuk. 

 

Rendeld meg most az Ingyenes Teszterládát, próbáld ki az O&M Technikai Termékek festékeit, színezőit, a szőkítő porokat vendégeiden és közben gyűjts tapasztalatot, véleményeket vendégeidtől. 


Amennyiben tetszenek a termékek neked és a vendégeidnek, dolgozz az O&M Technikai Termékekkel, mint versenyképes márkával a szépségiparban!
Így gyorsan az élvonalba kerülhetsz és sikeres szakemberként kitűnő bevételre és elégedett, hűséges vendégkörre tehetsz szert. 

 

Megjegyzések

1. A termékek nem minden esetben originál, bontatlanok, hiszen a Teszterláda általában egy korábbi érdeklődőtől érkezett vissza, így van olyan kiszerelés, amelyben megmaradt még felhasználható mennyiség.

2. A Teszterládából csak korlátozott db-szám áll rendelkezésre, ezért előfordulhat, hogy néhány hetet várni kell, amíg küldeni tudjuk.

3. A Teszterládában található termékek alkalmazásáról részletes leírást mellékelünk, de sok esetben személyes mini oktatás keretében mutatjuk be és adjuk át a termékeket.
4. A megrendelésed összeállításához először nézd meg az Indulókészletek Nagy Árengedménnyel és az Ingyenes Termékcsere menüpontokat. 


Írd be a keresett termék nevét v. annak részletét v. cikkszámát
a "nagyítós keresőbe", így találod meg a leggyorsabban.
Minden rendelésed után 3% értékben árengedményt adunk,
az így gyűjtött pontokat beválthatod a következő rendelésedkor.
(min. net. 5eFt rendelés felett és min 100 ponttól)

Adatok
Cikkszám
OMTECH
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!