fito.C - Vitamin A - A Vitamin, 0,1%, 2ml

fito.C - Vitamin A - A Vitamin, 0,1%, 2ml
1 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 48 Ft

Alkalmazási terület: Érett, idősödő, fénykárosodott, hiperpigmentált
és zsíros bőrre.

Jellemzők: Steril, vizes oldat.

Legfontosabb hatóanyag: A vitamin (retinil palmitát). Az A vitamin egy gyűrűt tartalmazó primer alkohol. Vízoldékony formája a retinil palmitát, amely a retinol (A vitamin) és a palmitic sav észtere. Provitaminja a béta karotin. A szervezetben az A vitamin nagyon sok folyamatban vesz részt, így a retina pálcasejtjeinek megfelelő működésében, a csontnövekedésben, a reprodukcióban, az embrionális fejlődésben vagy a hámszövet épségének a fenntartásában. Kozmetikai alkalmazása kiemelkedően jó hatással van a bőr rugalmasságára, megújulására, a már kialakult ráncok mélységére, zsíros bőr állapotára.

Várható eredmény: A készítmény alkalmazása bőrregeneráló hatású, stimulálja a kollagén szintézist, javítja a bőr rugalmasságát. Hatékony antioxidáns, fiatalabb külsőt eredményez. Javítja az aknés, a fénykárosodott és a hiperpigmentált bőr állapotát. Az érett, idősödő bőrállapot kialakulásának megelőzésére is alkalmas.

Kabinkezelés: A fitoC mesoterápiás kezelésekben a hatóanyagos ampulla. A mesoterápia során fel nem használt oldatot a masszázskrémbe vagy a pakolásba javasolt keverni.

Összetevők (INCI): Tisztított víz, retinil palmitát.


Írd be a keresett termék nevét v. annak részletét v. cikkszámát
a "nagyítós keresőbe", így találod meg a leggyorsabban.
Minden rendelésed után 3% értékben árengedményt adunk,
az így gyűjtött pontokat beválthatod a következő rendelésedkor.
(min. net. 5eFt rendelés felett és min 100 ponttól)

Adatok
Cikkszám
FC112080
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!