Lee Stafford - Dry Shampoo for Dark Brown Hair - Színkiemelő Száraz Sampon Spray, Sötétbarna Hajra, 200ml

Lee Stafford - Dry Shampoo for Dark Brown Hair - Színkiemelő Száraz Sampon Spray, Sötétbarna Hajra, 200ml
Részletek

Felfrissíti a frizurát és matt bevonatot ad két hajmosás között, minden SÖTÉTBARNA hajtípusra (különösen a zsírosodásra hajlamosra!). Nincs időd hajat mosni? Nem probléma, csak használd ezt a sprayt-t két hajmosás között. Frizurád matt fényű és dúsabb lesz.


Használati javaslat: Rázd fel jól a flakont és tartsd 20cm távolságra a hajadtól. Fújd be a hajadat alaposan úgy, hogy a spray főleg a hajtövekre jusson. Ezután fésüld át. Ha a szórófej eldugult, vedd le és öblítsd át meleg vízben. Az arctól ellentétes irányba tartva helyezd vissza!

 

Figyelmeztetés: A flakonban túlnyomás uralkodik. Napfénytől illetve 50°C foknál magasabb hőmérséklettől távol tartandó. Felszúrni, tűzbe dobni még használat után is tilos. Zárt területen ne használd! Vigyázz, hogy a szembe ne kerüljön. Amennyiben ez véletlenül megtörténne, bő vízzel alaposan öblítsd ki! Használata festett vagy polírozott felületek közelében nem ajánlott. Szikrától, égő cigarettától, illetve nyílt lángtól távol tartandó. GYERMEKEK ELŐL GONDOSAN ELZÁRANDÓ! NAGYONY GYÚLÉKONY. HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ!

Adatok
Gyártó
LEE STAFFORD
Cikkszám
LS200433
Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!