Sensationail - Indulókészlet - French Manicure - Sheer Pink, 1db

-25%
VAN
Raktárkészlet:
Sensationail  - Indulókészlet - French Manicure - Sheer Pink, 1db
br. 24 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

br. 18 800 Ft
Kezdete: 2023.08.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 564 Ft

SENSATIONAIL GÉL LAKK INDULÓKÉSZLET- FRENCH MANICURE(Sheer Pink)
Gél Lakk - Otthon - Egyszerűen
10 Tökéletes Gél Lakk Manikűrhöz elegendő anyagot tartalmaz + LED lámpát


A SensatioNail egyedülálló Gél Lakk készlet, amellyel a tökéletes manikűr otthoni elkészítése nem álom többé. A kivételes minőségű Gél Lakk LED lámpa alatt köt meg a hosszantartó, egyenletes és tökéletes eredményért.Használata egyszerű és akár 2 héten át tartó tükörfényes ragyogást biztosít körmeinek töredezés és színfakulás nélkül. Nincsen száradási idő, csak a LED lámpa alatti kötési idő. A Gél Lakk eltávolítása egyszerű, az erre a célra kifejlesztett SensatioNail eltávolító termékekkel.
(külön kaphatóak)

Az INDULÓKÉSZLET Tartalma: 1db PRO3060 Led Lámpa, 1db Gél Tisztító Folyadék ( Gel Cleanser ) 14,60ml, 1db Gél Lakk Előkészítő (Gel Primer) 3,54ml, 1db Gél Alapozó & Fedőréteg ( GelBase& Top Coat) 3,69ml, 1db Gél Lakk, 2db Gél Lakk Fehér és Sheer Pink ( ColorNailPolish ) 2x3,69ml, 100db Fehér Tip 10 féle méretben, 1db Kétoldalú Reszelő (Double -sidednail file), 1db Manikűr Pálca ( ManicureStick), 12db Szálmentes törlő ( Lint -free Wipes), 1db

RÉSZLETES Használati Leírás

ELŐKÉSZÍTÉS A természetes körmöket reszelje a kívánt formára, majd akörömlemezt enyhén, polírozza át (reszelje meg) a kétoldalú reszelő rózsaszín felével. Kevés Gél Lakk Tisztító Folyadékkal (Gel Cleanser ) és a fehér Szálmentes Törlővel tisztítsa meg a körmöt. 15 másodpercig hagyja a levegőn száradni. Vigyen fel egy vékony réteg Gél Lakk Előkészítőt (Gel Primer) a körmökre, majd hagyja a levegőn száradni 30 másodpercig. Vigyen fel a száraz és tiszta körmökre és körömhegyre egy vékony réteget a Gél Lakk Alapozó és Fedőrétegből (GelBase&TopCoat). Helyezze a körmeit a LED lámpába és tartsa ott 30 másodpercig. 30 másodperc után egy sípszó jelzi, hogy a kézfej kivehető.

FRANCIA MANIKŰR ELKÉSZÍTÉSE
Vigyen fel egy vékony réteg halvány színűGél Lakkot (SheerPINK ( a dobozban),Sheer BARELY THERE vagy Sheer SO ROSY - külön kaphatóak). A köröm hegyét is kenje be. Helyezze az körmeit a LED lámpába és tartsa ott 60 másodpercig. Törölje le a nedvességet a körmeiről a Gél Lakk Tisztító Folyadékkal (Gel Cleanser) átitatott Szálmentes Törlővel (Lint-FreeWipes).

Most DÖNTENIE KELL.
1.OPCIO:Készítse el a francia manikűrt a Fehér Gél Lakkal. Vigyen fel egy vékony réteg Fehér Gél Lakkot a körmök végeire, hogy megalkossa a fehér körömvégeket. Majd helyezze körmeit a LED lámpába 60 másodpercre. Ha még opálosabb hatást szeretne elérni, ismételje meg a Fehér Gél Lakk felvitelét, majd ismét helyezze a LED lámpába 60 másodpercre.
Vagy2. OPCIÓ: Használja a francia manikűr körömvég matricákat. Válassza ki a megfelelő méretet, válassza le a fóliáról és ragassza a körmére.
Határozottan nyomja rá,hogy tökéletesen ragadjon. A felesleget reszelje le a körmeiről a reszelővel lefelé irányuló mozdulatokkal.

FIXÁLÁS
Vigyen fel egy vékony réteget a Gél Lakk Alapozó és Fedőrétegből (GelBase& Top Coat). A köröm hegyét is kenje be, majd helyezze a körmeit a LED lámpába és tartsa ott 30 másodpercig.Tartósabb védelemért ismételje meg a lépést - vigyen fel még egy réteget és helyezze a LED lámpába 60 másodpercre újból. Az esetleges még ragadós felesleget, nedvességet (ami a Gél Lakk megkötésese után képződhet) törölje le a körömlemezről a Gél Tisztító Folyadékkal ( Gel Cleanser )átitatott Szálmentes Törlővel ( Lint-FreeWipes).

ELTÁVOLÍTÁS
A reszelő szürke oldalával reszelje át a Gél Lakk fényes felületét.
Használja a SensatioNail Gél Lakk Eltávolító Fóliákat (Remover Wraps). A belsejében lévő korongokat itassa át a Gél Lakk Leoldó Folyadékkal- Acetonnal (Gel Polish Remover). Tekerje be a körmeit szorosan a fóliával, hogy a hő ne szökjön ki. A szivacs réteg a köröm felületét fedje be! Így a 10-15 perces hatóidő alatt a Gél Lakk fellazul a körömről. A Gél Lakk Eltávolító Spatula (Removal Tool ) segítségével tolja le a köröm felületéről a felpuhult Gél Lakkot a körömágytól indulva a köröm végek felé haladva.
Az egészséges és egyenletes hatású körmök érdekében a reszelő rózsaszín oldalával távolítsa el a maradékot. Kézmosás után a körmök máris készen állnak egy újabb szín felfedezésére, csak kövesse a lépéseket újra az elejéről.

A SENSATIONAIL termékekhez mindig a PRO3060 LED lámpát használja.

Összetétel: lásd "INGREDIENTS"
Felhasználható: a felbontástól számított 12 hónapig.
Gyártja:Pacific World Corporation, San Diego, CA, USA.


Írd be a keresett termék nevét v. annak részletét v. cikkszámát
a "nagyítós keresőbe", így találod meg a leggyorsabban.
Minden rendelésed után 3% értékben árengedményt adunk,
az így gyűjtött pontokat beválthatod a következő rendelésedkor.
(min. net. 5eFt rendelés felett és min 100 ponttól)

Adatok
Gyártó
SENSATIONAIL
Cikkszám
SN71642
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!