Paul Mitchell - Hot Off The Press Hairspray - Hővédő, Hajsimító, Formázó Spray, 200ml MEGSZŰNŐ

VAN
Raktárkészlet:
Paul Mitchell - Hot Off The Press Hairspray - Hővédő, Hajsimító, Formázó Spray, 200ml MEGSZŰNŐ
Részletek

Ha a hajformázó eszköz a legjobb barátod, akkor ez a gyorsan száradó spray nélkülözhetetlen. Jelentősen lerövidíti a formázás idejét és védi a tincseket a meleg sütőlapokkal történő érintkezés során. Rugalmas, a párával szemben ellenálló tartást ad bármely frizurának - legyen az sima, egyenes, hullámos vagy göndör.
Aktív hatóanyagok: Hővédő anyagok, rizskivonat. FIGYELEM: A flakonban túlnyomás alatt lévő gyúlékony összetevők találhatóak! Legfeljebb 500C hőmérsékletű helyen tárolható, 500C-nál magasabb hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hőhatásnak kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni. Tűzforrástól tartsd távol, használata közben tilos a dohányzás. Gyermekektől tartsd távol. Vigyázz, hogy a szembe ne kerüljön. Csak az előírtak szerint használd. A hajlakk indokolatlanul nagy mennyiségben történő használata és szándékos belélegzése károsíthatja a szervezetet!

Használati javaslat: A már megszárított hajra vigyél fel a sprayből, a meleg hajformázó eszköz használata előtt. Formázd kedved szerint, majd a végén ismételd meg hajlakként is, ha szükséges.

Adatok
Gyártó
PAUL MITCHELL
Cikkszám
PMHOTP200
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!