Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Hogyan vásárolhatsz?
 • 1. Válaszd ki a neked tetsző termékeket.
 • 2. Rakd be a kosárba és küldd el a rendelést nekünk. (a rendeléshez nem szükséges regisztrálnod)
  Elektromos termékeinkből viszonteladókat is kiszolgálunk. 3 vagy annál több egyfajta termék rendelése esetén árainkból 20% engedményt adunk. (Kivétel az akciós termékek.)
 • 3. A rendelt termékekről a visszaigazolást megkapod e-mailen a várható szállítási határidőkkel. Bruttó 15.000 Ft alatti megrendelés esetén GLS-el szállítva br. 2.100,-Ft csomagolási és postázási költséget számítunk fel.
 • 4. A GLS futárszolgálat sofőrje a szállítás pontos idöpontjáról telefonon értesíteni fog.
  (A rendeléstől számított általában 4 munkanapon belül várhatod a termék(ek) megérkezését.) 
 • 5. A termékeket a futárnak kell készpénzben v. bankkártyával kifizetned vagy előre is fizetheted.
 • 6. A választott termékeket használd egészséggel!
 • 7. Tapasztalataidat oszd meg barátaiddal, nézzetek be és vásároljatok nálunk legközelebb is...
Üzletszabályzat

Az eladó adatai:
Az általad megrendelt termékeket az fitoC Naturals Kft. (Cím: 1147 Budapest, Ilosvai S. u. 5. Adószám: 11851570-2-41) szállítja, mint eladó. Cégünk jogelődjeivel 1991 óta van jelen a hazai szépségápolási piacon. Jelentős beszállítói vagyunk közel 2000 fodrászatnak és kozmetikának.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
A vásárolt áruk jellemzőit az árucikk információs oldalából tudhatod meg részletesen.

A termékek részletes magyarnyelvű használati utasítást tartalmaznak és rendelkeznek a magyarországi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Amennyiben egy termékár hibásan lett közzétéve, az eladó és a vevő kölcsönösen megállapodhatnak egy mindkét fél számára kedvező megoldásban. Megegyezés hiányában a hibás áron közzétett termék szállításától az eladó elzárkózhat. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási feltételek eltérhetnek egymástól.


Egyéb feltételek:
Az fitoC Naturals Kft ezúton tájékoztat, hogy személyes adataidat a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Az adatokat az adatközlő beleegyezése nélkül harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.

Külön rendelkezésed hiányában a salontrend.com a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól. További részletek alul, az Adatvédelem fejezetben!

Ügyfélszolgálatunkat a  (info kukac fito-c-naturals.com) e-mail címen érheted el.
Amennyiben észrevételed vagy esetleg panaszod van ugyan erre a címre küldj egy e-mailt nekünk.

Az salontrend.com webáruház üzemeltetőjének adatai: fitoC Naturals Kft.
Adószáma: 11851570-2-42
Cégjegyzékszáma: 01-09-679703
A székhely címe: 1147. Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. 
Telefon: (1) 329-4060
E-mail cím: (info kukac fito-c-naturals.com)

Az üzlet és a telephely címe: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes utca 5.

Telefonos ügyfélszolgálat: munkanapokon 9 és 14 óra között


Jogi, etikai feltételek:
GM regisztrációs szám: 2007. törvény szerint nem szükséges  
Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat)
Címe: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes utca 5.
Személyes ügyfélszolgálati nyitva tartás: Munkanapokon 9-14 óráig, szombaton és vasárnap: zárva
Telefonszáma: (1) 329-4060
Telefonos ügyelet nyitvatartás: Munkanapokon 9-14 óráig.

Kötelező válaszadási idő az e-mailen beérkezett megkeresésekre: 2 munkanap

Vásárlási feltételek:
Teljesítés módjai: Csomagküldő cég általi házhozszállítás.

Teljesítés költsége: Belföldre a szállítási feltételek szerint bruttó 15.000- Ft feletti értéknél ingyenesen házhozszállítással és csomagolási díjjal. Bruttó 15.000,- Ft alatti rendelés esetén összesen plusz bruttó 2.100,-Ft szállítási és csomagolási díjért.

Külföldre a szállítási díjjal kapcsoaltban minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.


Akciós árak, kedvezmények:

Elektromos termékeinkből viszonteladókat is kiszolgálunk. 3 vagy annál több egyfajta termék rendelése esetén árainkból 20% engedményt adunk.(Kivétel az akciós termékek.)

Egyszerre több akció esetén mindig csak egy árengedményt érvényesítünk, az érvényes akciók közül a legnagyobb mértékűt. Akciós kedvezmények összeadásásra nincs lehetőség. A visszaigazolt rendelésen a software kialakítása miatt egyszerre több árengedmény is szerepelhet, de ezek közül számlázáskor csak a legnagyobbat tudjuk érvényesíteni. Állandó, egyedi árengedmény esetén az akciós kedvezményt csak abban az esetben tudjuk megadni, ha az nagyobb az állandó árengedmény értékénél, ellenkező esetben csak az állandó árengedmény kedvezmény százalékát számlázzuk.

 

A regisztrációra és a hírlevélre való feliratkozásra 1.000-1.000,-Ft árengedményt adunk, akkor, ha a rendelés eléri a nettó 5.000,-Ft-ot (termékekből, a szállítási díj nem tartozik ebbe az összegbe). Ha nem, akkor a 2x1.000,-Ft a pontgyűjtő számlára kerül és bármely 5.000,-Ft felettti rendelésnél levásárolható. A felhasználható pontok száma minimum 100.

 

Egyéb feltételek:

Fizetési mód: A rendelés átvételekor a futárnak készpénzzel vagy előre is fizethetsz.

Kiszállítás: Az online megrendelt termékek kiszállítása általában – maximum 4 munkanapon belül, a GLS futárszolgálattal, utánvéttel történik.

Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítünk a várható szállításról.

Az üzletben átveendő termékrendelés esetén, általában a rendeléstől számított második munkanapon rendelkezésre áll a termék.

Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei: A termék tárgyoldalon
Termékekre érvényes jótállás és annak részletei: A termék tárgyoldalon

Online Pénztárca

Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

A kuponok nem járnak le, nem veszítik el értéküket, korlátlan ideig partnereinknél felhasználhatók. Partnereink mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.

A beváltás feltételei:

A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).

A kupon készpénzre nem váltható át.

A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható.

A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)

Készülék cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.

Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.

 

Az elállási jogról:
"a csomagolás felbontása után higiéniai vagy egészségvédelmi okból vissza nem szolgáltatható termékek (például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemû, masszázsolaj, szexuális segédeszköz, samponok, kozmetikumok, étrend kiegészítõk) esetén nem állhat el a fogyasztó a szerzõdéstõl. Fontos tudni, hogy a higiéniai vagy egészségvédelmi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldheti, amennyiben a csomagolást, a védõfóliát még nem bontotta fel, vagyis a terméket még nem vette használatba. Ehhez webáruházunkba az átvételtõl számított 14 napon belül jelezni kell a visszaküldés szándékát. A GLS futárszolgálat pedig a vásárló költségére kérésre vissza is szállítja a megvásárolt terméket, amelynél nem feltétel, hogy pontosan 14 napon belül meg is kapjuk. A leadott rendelésektõl való elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.

ADATVÉDELEM:
GM Jelen adatvédelmi tájékoztató elfogadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az ST Beauty Kft. (a továbbiakban: Adatkezelõ)által üzemeltetett weboldalak látogatása során megadott személyes adataimat az Adatkezelõ piackutatás és közvetlen üzletszerzés (direkt marketing) céljából, a cél fennállásának teljes idõtartama alatt kezelje és ennek során részemre elektronikus hírlevelet és/vagy mobiltelefonra szöveges üzenetet küldjön. Elfogadom, hogy a jövõben az Adatkezelõ a személyes adataimat olyan további, vele együttmûködõ, indokolt esetben harmadik országbeli cégeknek is átadja, amelyek az elõbb említett cél megvalósítása során az Adatkezelõ partnereinek minõsülnek. Az Adatkezelõ kijelenti, hogy a személyes adatokat kizárólag a fent írt célból használja, illetve azokat csak ezen cél elérése érdekében továbbítja, a mindenkor hatályos adatvédelmi törvény elõírásainak megfelelõen. Fontos tudnivalók: Az Adatkezelõ által üzemeltetett weboldalak általában ingyenesen és személyes adatok megadása nélkül látogathatók, azonban elõfordulhat, hogy bizonyos weboldalak egyes részeinek eléréséhez regisztráció, és ezzel egyidejûleg személyes adatok megadása szükséges. Ezzel együtt, bármely weboldalon történõ bármely regisztráció során az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes, azaz a látogató szabadon dönthet arról, hogy megadja-e a kért személyes adatait. A személyes adatok megadásával egyidejûleg az adatkezeléssel érintett személy kijelenti, hogy az így átadott adatok megfelelnek a valóságnak, valamint kötelezettséget vállal arra, hogy bármely, az adatokban történt változás esetén azt haladéktalanul bejelenti az Adatkezelõ részére. Az érintett az info kukac salontrend.com elektronikus e-mail címen tájékoztatást kérhet személyes adatai kezelésérõl, kérheti továbbá személyes adatainak helyesbítését és törlését (ez utóbbit megteheti postai úton is a székhelyre címezve való levélküldéssel). Emellett az adatkezeléssel érintett személyt megilleti a tiltakozási jog, valamint a bírósági jogérvényesítés joga. Adatkezelõ megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy biztosítsa az adatok biztonságos, sérülésmentes kezelését és az ehhez szükséges adatkezelési rendszerek kiépítését, mûködtetését. Adatkezelõ gondoskodik arról, hogy a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá, ne hozhassa nyilvánosságra, ne továbbíthassa, valamint azokat ne módosíthassa, törölhesse. Adatkezelõ megtesz minden tõle telhetõt annak érdekében, hogy az adatok véletlenül se sérüljenek, illetve semmisüljenek meg. A fenti kötelezettségvállalást az Adatkezelõ az adatkezelési tevékenységben részt vevõ munkavállalói részére is elõírja.

Szállítási infók

A teljesítés módja: csomagküldő cég (GLS) általi házhozszállítás. A rendelés elindulásakor emailen értesítőt kapsz. Az érkezés napján is email értesítőt kapsz a kiszállító futár telefonszámával.

A teljesítés költsége: Belföldre a szállítási feltételek szerint bttó. 15.000Ft feletti értéknél ingyenes házhozszállítással és csomagolási díjjal. Bttó. 15.000,-Ft  alatti rendelés esetén a szállítási és csomagolási díj bruttó 2.100,-Ft. Külföldre a szállítási díjról minden esetben előzetes egyeztetés szükséges..

Fizetési mód: A rendelés átvételekor a futárnak készpénzzel, bankkártyával vagy előre is fizetheted. Egyéb feltételek: Az online megrendelt termékek kiszállítása általában 4 - munkanapon belül történik. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítünk a várható szállításról. Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei: A termék tárgyoldalon.

Termékekre érvényes jótállás és annak részletei: A termék tárgyoldalon.

Garancia

A számlán szereplő vásárlási naptól számított 1-3 évig (márkától és terméktől függően - részletek a Terméklapon) adunk garanciát termékünkre.
- Ha a garanciaidő alatt bármilyen probléma adódik a készülékkel, - amely valóban a termék hibája (anyaga vagy a gyári összeszerelés következménye) -, akkor a kár mértékének megfelelően vagy megjavítjuk a készüléket, vagy kicseréljük a hibás alkat-részt, vagy egy új és hibátlan termékkel pótoljuk az előzőt.
- A garancia nem terjed ki azokra az esetekre, amikor a meghibásodás a helytelen használat következménye (helytelen feszültség vagy nem megfelelő konnektor használat, leejtés, törés, - illetve, ha az otthoni használatra szánt készüléket professzipnális célra pl. fodrászat használod).
- Nem érvényes a garancia azokban az esetekben sem, amikor a kár hatása jelentéktelen, vagy ha a készülék megfelelő módon működik.
- A garancia megszűnik, ha nem hivatalos szerviz szakembere végez javítást a terméken.
- A Salontrend.com hivatalos szervizének címe: 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 5. fitoC Naturals Kft. 
- A garancia csak akkor érvényes, ha a törvény által megkövetelt módon a garanciakártyán megtalálható a vásárlás dátuma, és az eladó cég pecsétje.
- Garanciánk a garanciaidő alatti többszöri javításra is kiterjed.
- Garanciaigény esetén keresd fel az Salontrend.com kereskedőt a hibás készülékkel és a hozzátartozó garancia kártyával.

Adatkezelési tájékoztató
GDPR Adatkezelési Tájékoztató

 

Jelen tájékoztató szabályzat célja, hogy rögzítse a honlap üzemeltetője, az fitoC Naturals Kft.

 

Székhely: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5.

Adószám: 11851570-2-41

Közösségi adószám: HU11851570

Cégjegyzékszám: 01-09-679703

Statisztikai számjel: 11851570-4645-113-01

 

Főtevékenység: 4645. Illatszer nagykereskedelme

Ügyvezetők: Loidl Kata és Bánhegyi Zsolt

Bankszámlaszám: 11714013-21459966-00000000

Nemzetközi (IBAN) bankszámlaszám: HU54117140132145996600000000

BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB

 

Ügyfélszolgálatunk

Elektronikus úton állunk Ügyfeleink rendelkezésére az info @ fito-c-naturals.com e-mail címen.

www.fito-c-naturals.com

 

(Társaságunk a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére, ezért a központi elérhetőségeinken tud

adatvédelmi témában további információkat kérni)


(a továbbiakban: „Adatkezelő”) által alkalmazott adatvédelmi és -kezelési elveket, amelyet a Társaság magára nézve kötelező érvényűnek ismer el.

Társaságunk az adatkezelése során alábbi alapelveket követi:
a) a személyes adatokat jogszerűen és tisztességesen, valamint az Érintettek számára átláthatóan kezeljük;
b) a személyes adatokat csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból gyűjtjük, azokat nem kezeljük a célokkal össze nem egyeztethető módon;
c) az általunk gyűjtött és kezelt személyes adatok az adatkezelés céljai szempontjából megfelelőek és relevánsak, valamint csak a szükségesre korlátozódnak;
d) Társaságunk minden észszerű intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az általunk kezelt adatok pontosak és szükség esetén naprakészek legyenek. A pontatlan személyes adatokat haladéktalanul töröljük vagy helyesbítjük;
e) a személyes adatokat olyan formában tároljuk, hogy azok csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig legyenek azonosíthatók;
f) megfelelő technikai és szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítjuk a személyes adatok biztonságát az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szemben.

 

Jelen szabályzat kialakításakor a fenti Alapelveken kívül az Adatkezelő különös tekintettel vette figyelembe az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseit.

Jelen szabályzat célja, hogy az Adatkezelő által nyújtott szolgáltatás valamennyi területe vonatkozásában minden jogosult számára biztosítva legyen, hogy jogait és magánszféráját tiszteletben tartsák személyes adatainak feldolgozása során.

A firtoC Naturals Kft. az adatkezelője minden olyan adatnak, amely személyes adatnak minősül és a www.salontrend.com honlap látogatása, a webáruházhoz kapcsolódó regisztráció, valamint a Szolgáltatás igénybevétele során rögzítésre kerül.

Az Adatkezelő a Jogosultak által önként megadott olyan személyes adatot kezel, amelynek rögzítése szükséges ahhoz, hogy a www.salontrend.com honlap látogatottsága statisztikailag számszerűsíthető legyen, a szolgáltatást igénybe vevő megrendelőkkel fennálló jogviszonyában jogait gyakorolhassa, kötelezettségeit teljesíthesse, a megrendelőket a szolgáltatás egyéb lényeges körülményeiről tájékoztassa, velük együttműködhessen.

Az Adatkezelő alkalmazza a remarketing hirdetési eszközét, melynek során naplózza a www.salontrend.com honlapot meglátogató jogosultak felhasználási adatait és beállításait, és ezeket a részükre nyújtott, testreszabott, érdeklődésen alapuló hirdetések során használ fel.

Jelen adatvédelmi szabályok az Adatkezelő által a www.salontrend.com webáruház vonatkozásában meghatározott ÁSZF elválaszthatatlan részét képezik, a szolgáltatás igénybevétele körében történt regisztráció alkalmával elfogadott ÁSZF rendelkezéseivel egyidejűleg Jogosult jelen adatvédelmi szabályokat is elfogadja, tudomásul veszi, hogy a regisztráció során megadott adatok kezeléséhez kifejezetten hozzájárul.

Az Adatkezelő a regisztrált felhasználók adatainak, valamint a regisztráció nélkül megrendelést leadó természetes személyek adatainak kezelése tényét a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál nyilvántartásba vétel céljából határidőben bejelentette.

1. Fogalom meghatározások

1.1.     Személyes adat: bármely meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban Jogosult) kapcsolatba hozható adat – különösen a jogosult neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, a jogosultra vonatkozó következtetés;

1.2.     Különleges adat: a faji eredetre, a nemzetiséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, a szexuális életre vonatkozó személyes adat, illetőleg az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre vonatkozó személyes adat, valamint a bűnügyi személyes adat;

1.3.     Hozzájárulás: a jogosult akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;

1.4.     Adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;

1.5.     Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;

1.6.     Adatkezelő: az ST Beauty Kft. (székhelye: 1027 Budapest, Bem J. u. 9.), amely önállóan az adat kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja.

1.7.     Adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

1.8.     Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelővel kötött szerződése alapján - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő szerződéskötést is - adatok feldolgozását végzi;

1.9.     Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik;

1.10. Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

1.11. Adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;

1.12. Jogosult: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy, mint Megrendelő vagy Érintett;

1.13. Nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;

1.14. Számítógépes „süti” (cookie): A testreszabott kiszolgálás érdekében az Adatkezelő a Jogosultak számítógépén ún. anonim látogatásazonosítót (cookie) helyezhet el és olvashat vissza. A cookie egy olyan egyedi adatsor, melynek alkalmazásával menthetők a honlapon alkalmazott beállítások, és nyomon követhető, hogy mely felhasználó hogyan látogatott a honlapra, és ott milyen műveleteket hajtott végre. Az ilyen adatsor önmagában semmilyen módon nem alkalmas a felhasználó azonosítására, személyes adatot nem tartalmaz. Alapvető funkciója a böngészés megkönnyítése. A legelterjedtebb webböngészők többsége alapértelmezés szerint fogadja a cookie-kat, ezeket az adott felhasználó képes törölni, vagy letiltani.

1.15. Remarketing: A remarketing az érdeklődésen alapuló hirdetési funkció, amellyel az érdeklődő felhasználó részére a hirdető testreszabott hirdetést jeleníthet meg.

 

2. A kezelt adatok köre

2.1.     Személyes adatok

Személyes adatnak minősül és a Jogosult döntése alapján megadható adat a felhasználónév, jelszó, családi- és utónév, születési családi- és utónév, születési hely és idő, nem, lakcím/tartózkodási hely, szállítási cím, számlázási cím, az e-mail cím, telefonszám.

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok a Jogosult számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Jogosult külön nyilatkozata vagy egyéb cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes adatokkal össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

Kezelt személyes adatok köre, jogalapja
Az általunk kezelt adatok jogalapja, célja, kezelt adatok jellege, időtartama, érintettek köre.
Honlapjaink meglátogatásakor
• Jogalap: Társaságunk jogos érdeke
• Kezelt adatok: IP cím, a látogatás időpontja, időtartama, a meglátogatott aloldalak listája, az Ön által használt operációs rendszer, böngésző típusa, képernyő felbontása.
• Az adatkezelés célja: Statisztikai elemzések készítése, ezáltal szolgáltatásunk minőségének ellenőrzése és javítása
• Időtartama: 2 év
• Érintettek köre: Google Analytics (Adatfeldolgozó a Google)
• Megjegyzés: A statisztikai elemzés során kiértékelt adatokat nem azonosítjuk konkrét személyekkel. (Azaz az adatokat csak tömegesen, ilyen értelemben teljesen anonim módon elemezzük.)
Részeletes infót lehet találni a Google Analytics működéséről az alábbi oldalon:
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/
cookie-usage

Regisztráció a honlapon
• Jogalap: Kifejezett hozzájárulás (Önnek kell tevőlegesen erre vonatkozó jelölőnégyzetet bepipálnia az űrlapokon)
• Kezelt adatok: Vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, mobil telefonszám (amennyiben a
hozzáférést az automata rendszerünk SMS-ben küldi)
• Az adatkezelés célja: Díjmentes információs termékek ajándékozása, vamint értesítés a Szolgáltatóval kapcsolatos technikai változásokról (tervezett üzemszünet, elérhetőségek változása, stb.)
• Időtartama: A regisztráció törléséig / hozzájárulás visszavonásáig
• Érintettek köre: CRM

Hírlevél (direkt marketing) szolgáltatás
• Jogalap: Kifejezett hozzájárulás (Önnek kell tevőlegesen erre vonatkozó jelölőnégyzetet bepipálnia az űrlapokon)
• Kezelt adatok: Vezetéknév, keresztnév, e-mail cím
• Nem kötelezően megadandó kezelt adatok: Érdeklődési kör (amennyiben többféle  hírlevél feliratkozási lehetőséget ad a honlap)
• Az adatkezelés célja: Értesítés akciókról, új termékekről, kampányokról, megkeresés üzletszerzési célból, általános kapcsolattartás
• Időtartama: Leiratkozásig / a hozzájárulás visszavonásági
• Érintettek köre: CRM

Termék / szolgáltatás megvásárlása
• Jogalap: Törvényi kötelezettség (bizonylatolás)
• Kezelt adatok: Megrendelő vezetékneve, keresztneve, e-mail címe, telefonszáma,
számlázási cím, postázási cím (nem digitális anyagoknál), a vevő megjegyzése
• Az adatkezelés célja: Szerződésből eredő kötelezettségünk teljesítése, számlakiállítás, egyes esetekben garanciális kötelezettségünk teljesítése, a termékkel kapcsolatos technikai változásokról történő értesítés
• Időtartama: 8 év (a megrendelés évének utolsó napjától számítva)
• Érintettek köre: CRM, Számlázó, Könyvelő

Profilozás
Az Adatkezelő nem végez a látogatók / regisztrálók viselkedése, érdeklődési köre, vagy általuk magadott egyéb adat alapján profilozást, és nem alkalmaz automata ajánlatalkotást, besorolást vagy döntéshozatalt.
Látogatóink beazonosítása nem célunk, és nem is teszünk ezügyben lépéseket.
Természetesen bármikor egyetlen kattintással leiratkozhat listánkról – ez esetben fizikálisan is törljük az Önről tárolt adatokat minden  rendszerünkből, illetve bármilyen szolgáltatásunkat igénybe veheti anélkül is, hogy reklámtartalmú e-mailjeinkre feliratkozna.

2.2.     Felhasználási adatok

Az Adatkezelő a remarketing hirdetési eszközének alkalmazása érdekében naplózza a honlapot meglátogatók felhasználásási adatait, és a testreszabott kiszolgálás érdekében cookie-t helyezhet el és olvashat vissza. Az adatsor semmilyen módon nem alkalmas a felhasználó azonosítására, személyes adatot nem tartalmaz. A Jogosultak részéről a regisztráció során önként az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes vagy különleges adatokat az Adatkezelő nem jogosult a remarketing tevékenysége során felhasználni, azokat nem továbbítja, a szolgáltatóval nem osztja meg

3. Az adatkezelés jogalapja, célja és módja

Az adatkezelésre a www.salontrend.com honlapon található webáruház regisztrált és regisztráció nélküli megrendelőinek önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Jogosultak kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy a honlap használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Ilyen módon az adatkezelés jogalapja a jogszabály szerinti, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§ (1) a) pontjában meghatározottak szerint, a Jogosult önkéntes hozzájárulása.

Az adatkezelés célja a www.salontrend.com honlapon elérhető Szolgáltatás nyújtásának biztosítása, az ilyen módon létrejött szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének ellenőrzése, az abból származó ellenérték számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése.

A felhasználási adatok rögzítésére, a cookie elhelyezésére a honlapra látogató felhasználók előzetes, önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló és határozott hozzájárulása alapján kerül sor.

A technikailag rögzítésre kerülő felhasználási adatok célja statisztikakészítés mellett a felhasználók érdeklődésének nyomon követése, felmérése, számukra testreszabott hirdetések, ajánlatok nyújtása, valamint a rendelkezésre álló informatikai rendszer technikai fejlesztése.

Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a fenti céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatokat harmadik személynek, vagy hatóság részére történő kiadása – amennyiben a törvény eltérően nem rendelkezik – kizárólag a Jogosult előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

Az adatkezelő a részére megadott személyes adatokat nem köteles ellenőrizni. Az ilyen módon megadott személyes adatok megfelelőségéért kizárólag a Jogosult személy felel. Bármely Jogosult e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő veszi igénybe a Szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Jogosultat terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

Adatkezelő a www.salontrend.com honlapon elérhető Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezelheti a Megrendelő, mint Jogosult azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet. A szerződésből származó díjak számlázása céljából Adatkezelő kezelheti a fentieken túl a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat. Adatkezelő a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek.

 

Törvényi hivatkozások
Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos
hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:
• 2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
(Infotv.);
• Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a
természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történővédelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet
hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, GDPR);
• 2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
• 2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);
• 2017. évi LIII. törvény – a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és
megakadályozásáról (Pmt.);
• 2013. évi CCXXXVII. törvény – a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozások-ról
(Hpt.).
• az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal
összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény - (Eker tv.)
• az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény - (Ehtv)
• a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (Fogyv tv.)
• a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvény. (Pktv.)
• a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008.
évi XLVIII. törvény (Grtv.)

4. Elektronikus hirdetés, hírlevél

Adatkezelő jogosult az érintettek részére hírlevelet, vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a Jogosult a szükséges adatai megadásával előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. Jogosult a fenti hozzájárulását bármikor visszavonhatja. Adatkezelő a hozzájárulás visszavonását követően Jogosult részére több hírlevelet, illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli Jogosult adatait a hírlevélre feliratkozott megrendelők adatai közül.

Az adatkezelés célja a Szolgáltatással összefüggésben a Jogosultak azonosítása és egymástól való megkülönböztetése, kapcsolatfelvétel, a Szolgáltatással összefüggésben elektronikus hirdetések, közvetlen megkeresés módszerével reklám célzott küldése.

Az adatkezelés jogalapja a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (1) bekezdésében, illetőleg az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (4) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a Jogosult előzetes egyértelmű és kifejezett hozzájárulása, amelyre vonatkozó nyilatkozatot a Szolgáltatásra vonatkozó regisztrációval egyidejűleg teszi meg.

A remarketing körében a felhasználó önkéntes hozzájárulása alapján az Adatkezelő testreszabott hirdetéseket, ajánlatokat nyújt a felhasználók számára.

Az Adatkezelő adatkezelési nyilvántartási azonosítója a hírlevél szolgáltatást igénybevevő Jogosultak adatainak kezelésére vonatkozóan: NAIH

5. Az adatkezelés elvei

Személyes adat kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhető, az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie az adatkezelés céljának, az adatok felvétele és kezelése csak tisztességes és törvényes módon történhet.

Az adatkezelés során biztosítani kell az adatok pontosságát, teljességét és – ha az adatkezelés céljára tekintettel szükséges – naprakészségét, valamint azt, hogy a Jogosultat csak az adatkezelés céljához szükséges ideig lehessen azonosítani.

Az adatokat megfelelő intézkedésekkel védeni kell különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltoztatásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

A különböző nyilvántartásokban elektronikusan kezelt adatállományok védelme érdekében megfelelő technikai megoldással biztosítani kell, hogy a nyilvántartásokban tárolt adatok – kivéve, ha azt törvény lehetővé teszi – közvetlenül ne legyenek összekapcsolhatók, a Jogosulthoz rendelhetők.

Adatkezelő a jelen adatvédelmi szabályzatban meghatározott regisztrált felhasználók által a regisztráció során, valamint a külön regisztráció nélkül megrendelést leadó természetes személyek által a megrendelés véglegesítése során megadott személyes adatokat külön kezeli, az egyes adatkezeléseknek az adatvédelmi hatóság részére történő bejelentése, valamint azok nyilvántartásba vétele elkülönülten történt meg. 

Szolgáltatásainak igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat az Adatkezelő a Jogosultak hozzájárulása alapján, és kizárólag célhoz kötötten használja fel. Az Adatkezelő vállalja, hogy az ilyen módon birtokába jutott adatokat a jogszabályi rendelkezéseknek és a jelen Szabályzatban rögzített adatvédelmi elveknek megfelelően kezeli és azokat harmadik félnek nem adja át.

5.1.     A jelen pontban foglalt rendelkezések alól kivételt képez:

5.1.1.     az adatok statisztikailag összesített formában történő felhasználása, mely a Jogosult felhasználó nevét, illetve beazonosításra alkalmas egyéb adatot semmilyen formában nem tartalmazhat; illetőleg

5.1.2.    az Adatkezelő bizonyos esetekben – hivatalos bírósági, rendőrségi megkeresés, jogi eljárás szerzői-, vagyoni- illetve egyéb jogsértés vagy ezek alapos gyanúja miatt az Adatkezelő érdekeinek sérelme, szolgáltatásai nyújtásának veszélyeztetése, stb. – harmadik személyek számára hozzáférhetővé teheti a Jogosult elérhető adatait;

5.1.3.    az Adatkezelő rögzíti, hogy az általa üzemeltetett rendszer a megrendelők aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a Jogosultak által a regisztráció során megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal. Adatkezelő kijelenti, hogy az ilyen módon rögzített adatok a felhasználói szokások megismerését szolgálják, azokat a statisztikai adatgyűjtés célja mellett a felhasználók érdeklődésének nyomon követése, felmérése, szolgáltatása színvonalának fejlesztése, a felhasználók számára testreszabott hirdetések, ajánlatok nyújtása körében használja fel;

5.2.     az Adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, az Adatkezelő felhívja Jogosult figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére.

5.3.     A Jogosultat az adatkezelés megkezdése előtt, valamint kérelmére egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyről, az adatkezelés időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, arról, ha a Jogosult személyes adatait az adatkezelő a Jogosult hozzájárulása alapján kezeli, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie a Jogosult adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

5.4.     Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat az Adatkezelő az eredeti adatfelvétel céljáról eltérő célra kívánja felhasználni, erről a Jogosultat tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

5.5.     Adatkezelő kötelezettséget vállal, hogy az adatok biztonságáról gondoskodik, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják a jogszabályi rendelkezések érvényre juttatását. Az Adatkezelő ennek megfelelően – a technika mindenkori fejlettségére is figyelemmel - biztosítja a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védelmét, megakadályozza az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, megváltoztatást, továbbítást, nyilvánosságra hozatalt, az adatok jogosulatlan törlését vagy megsemmisítését, azok véletlen megsemmisülését és sérülését, valamint az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válásukat.

5.6.     Törlés helyett az Adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha a Jogosult azt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Jogosult jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

5.7.     Az Adatkezelő megjelöli az általa kezelt személyes adatot, ha a Jogosult vitatja annak helyességét vagy pontosságát, de a vitatott személyes adat helytelensége vagy pontatlansága nem állapítható meg egyértelműen.

5.8.     A kezelt személyes adat helyesbítéséről, zárolásáról, ill. a törléséről a Jogosultat, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel a Jogosult jogos érdekét nem sérti.

Amennyiben az Adatkezelő a Jogosult helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 25 (huszonöt) napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasítításának ténybeli és jogi indokait, egyúttal tájékoztatja a Jogosultat a bírósági jogorvoslat, továbbá a hatósághoz fordulás lehetőségéről.

5.9.     Ha a személyes adat a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat az Adatkezelő rendelkezésére áll, a személyes adatot az Adatkezelő helyesbíti.

5.10. Semmilyen személyes adatot nem tárolunk saját számítógépeinken, mobiltelefonjainkon vagy mobil adathordozókon (pl. pendrive). Ez azt jelenti az Ön számára, hogy így nagyban lecsökkentettük  az adatok elvesztésének vagy ellopásának kockázatát.

6. Az adatkezelés időtartama

Regisztráció esetében a Jogosult által megadott személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a Jogosult a Szolgáltatásra vonatkozó regisztrációját meg nem szünteti. A törlés időpontja a Jogosult ilyen irányú kérelmének beérkezésétől számított 5 munkanap. Amennyiben a Jogosult regisztráció nélkül ad le megrendelést, úgy a megadott személyes adatait az Adatkezelő kizárólag a megrendelés teljesítéséhez kapcsolódó, vonatkozó adó-és számviteli jogszabályokban meghatározott időtartam fennállásáig kezeli.

Jogellenes, megtévesztő személyes adat használata esetén vagy a Jogosult által elkövetetett bűncselekmény, illetve rendszer elleni támadás esetén az Adatkezelő jogosult a Jogosult regisztrációjának megszűnésével egyidejűleg adatait haladéktalanul törölni, ugyanakkor bűncselekmény gyanúja vagy polgári jogi felelősség fennállása esetén jogosult az adatokat a lefolytatandó eljárás időtartama alatt kezelni.

A Jogosult által megadott személyes adatok – abban az esetben is, ha a Jogosult a szolgáltatásra vonatkozó regisztrációját nem törli – addig kezelhetőek az Adatkezelő részéről, amíg a Jogosult kifejezetten írásban nem kéri azok kezelésének megszüntetését. A Jogosult adatkezelés megszüntetésére irányuló, a szolgáltatásra vonatkozó regisztráció törlése nélküli kérése a Szolgáltatás igénybe vételéhez fűződő jogát nem érinti, azonban előfordulhat, hogy személyes adatok hiányában egyes szolgáltatásokat nem tud igénybe venni. Az adatok törlésére, az erre irányuló kérelem beérkezésétől számított 5 munkanapon belül kerül sor.

A rendszer működtetése során automatikusan, technikailag rögzítésre kerülő adatok a Jogosult számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az Adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Jogosult külön nyilatkozata vagy egyéb cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes adatokkal össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az Adatkezelő fér hozzá. Amennyiben a Jogosult személyes adatainak kezeléséhez adott hozzájárulását megszüntette, vagy a Szolgáltatásra vonatkozó regisztrációját törölte, úgy ezt követően a technikai adatokról az ő személye nem lesz beazonosítható.

7. Rendelkezés személyes adatokkal

7.1.      Az egyes személyes adatokban bekövetkezett változás, illetve a személyes adatok törlése iránti kérelem az Adatkezelő által üzemeltetett honlapon küldött elektronikus vagy postai úton küldött levélben kifejezett, írásos nyilatkozattal közölhető. A hírlevelek küldése a honlapon található felhasználói felület beállításainak módosításával mondható le.

7.2.      A Jogosult az egyes személyes adatait bármikor módosíthatja a honlapon keresztül, a személyes profilt tartalmazó oldalon történő módosítással is.

7.3.      Személyes adat törlésére vagy módosítására irányuló igény teljesítését követően a korábbi (törölt) adatok már nem állíthatók helyre.

8. Adatfeldolgozás

Társaságunk az adatok kezelése során – ügyfeleink színvonalas kiszolgálása érdekében – az alábbi Adatfeldolgozókat veszi igénybe:

 

Az online fizetés szolgáltatói:

OTP Mobil Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1143 Budapest, Hungária krt. 17-19.
Cg.: 01-09-174466
Adószám: 24386106-2-42

 

Tárhely szolgáltató adatai:
EV2 INTERNET Kft.

1149 Budapest, Róna utca 120-122.

Adószám: 13335072-2-42

 

Könyvelés:
SZAKMA 96 Kft.
1141 Budapest, Fogarasi út 104. I. em. 2.
Adószám: 12090156-2-42

 

Futárszolgálat:

LOTTE KFT.

A GLS General Logistics Systems Hungary Kft. SZERZŐDÖTT PARTNERE

1222 Budapest, Nagytétényi út 112.

e-mail: info@lottehungary.com

 

Postai szolgáltatások:
Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság
• Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6
• Cégjegyzékszám: 01-10-042463
• Adószám: 10901232-2-44

Hírdetéskezelők:
Google Számítástechnikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Google Information Technology Services Limited Liability Company, Google Ltd.
• Székhely: 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.
• Cégjegyzékszám: 01-09-861726
• Adószám: 13561677-2-41

Facebook Ireland Limited
• Address: 4 Grand Canal Square, Dublin, Ireland
• Company Registration Number: 462932
• www.facebook.com
• Contact phone number + 353 1 5530588

9. Sütik (cookie-k)
Mik azok a sütik és hogyan kezeljük őket?
A sütik (cookie-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyek a weboldalon keresztül a weboldal használatával kerülnek az Ön számítógépére úgy,  hogy azokat az Ön internetes böngészője menti le és tárolja el.

A sütik általános feladatai:
• információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;
• megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl.
online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;
• megkönnyítik a weboldal használatát;
• minőségi felhasználói élményt biztosítanak.


A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

A leggyakrabban használt internetes böngészők (Chrome, Firefox, Edge, Explorer,
Opera, Safari, stb.) többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik
letöltését és használatát, az viszont már Öntől függ, hogy a böngésző beállításainak
módosításával ezeket visszautasítja vagy letiltja, illetve Ön a már a számítógépen lévő
eltárolt sütiket is tudja törölni. A sütik használatáról az egyes böngészők „súgó” menüpontja nyújt bővebb tájékoztatást.
Összegyűjtöttük Önnek, hogy az egyes böngészőkben hogyan kell a sütiket
rendszerszinten kikapcsolni:
• Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=hu
• Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalaktarolnak-
szami?redirectlocale=hu&redirectslug=Sütik+kezelése
• Internet Explorer: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internetexplorer-
delete-manage-cookies#ie=ie-11
• Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=en_US&locale=en_US
Adatkezelési Tájékoztató | RendszerMarketing Kft. | Kelt: 2018. 05. 21.
iroda@rendszermark eting.hu | 10. oldal
• Edge: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/10607/microsoft-edge-view-deletebrowser-
history
• Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/hu/cookies.html

Vannak olyan sütik, amelyek nem igénylik az Ön előzetes hozzájárulását. Ezekről  weblapunk az Ön első látogatásának megkezdésekor ad rövid tájékoztatást, ilyenek  például a hitelesítési, multimédia-lejátszó, terheléskiegyenlítő, a felhasználói felület testreszabását segítő munkamenet-sütik, valamint a felhasználó-központú biztonsági  sütik.  A hozzájárulást igénylő sütikről – amennyiben az adatkezelés már az oldal
felkeresésével megkezdődik – a Társaságunk az első látogatás megkezdésekor
tájékoztatja Önt és kérjük az Ön hozzájárulását. Társaságunk nem alkalmaz és nem is engedélyez olyan sütiket, amelyek segítségével harmadik személyek az Ön hozzájárulása nélkül adatot gyűjthetnek.
A sütik elfogadása nem kötelező, a Társaságunk azonban nem vállal azért
felelősséget, ha sütik engedélyezése hiányában a weblapunk esetleg nem az elvárt
módon működik. De természetesen törekszünk arra, hogy sütik elfogadása nélkül is a maximális
felhasználói élményt tudjuk nyújtani!

Milyen sütiket alkalmazunk?
Rendszer sütik
• Jogalap: Nem igényel hozzájárulást
• Leírás: Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen
böngészhessék az Adatkezelő weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott
elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet
(böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan
törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.
• Az adatkezelés célja: Felhasználói élmény javítása
• Időtartama: Böngésző session (munkamenet)
Nyomkövető sütik (harmadik féltől származó)
• Jogalap: Kifejezett hozzájárulás
• Leírás: Az Adatkezelő weboldalán alkalmazza a Google Analytics, Google
Remarketing, Facebook Remarketing mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalakat. Az adatot a
honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljából használja fel. Ezen sütik lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli azokat.
• Google Analytics, Google Remarketing, Facebook Remarketing
• Az adatkezelés célja: Felhasználói élmény javítása
• Időtartama: legfeljebb 180 nap
• Érintettek köre: Google, Facebook
• A harmadik féltől származó sütiről (third party cookie) részletesen itt
https://www.google.com/policies/technologies/types/, az adatvédelemről pedig
itt https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=hu olvashat.
Honlapunkon szándékoltan olyan sütifigyelmeztetéseket használunk, ahol csak kifejezett hozzájárulás után indulnak csak el pl. a remarketing cookie-k. Így az Ön kérése nélkül remarketing hirdetésekkel sem terheljük.

10. Adattovábbítás lehetősége

Adatkezelő jogosult és köteles minden olyan rendelkezésre álló és általa szabályszerűen kezelt személyes adatot az illetékes hatóságoknak továbbítani, amely adattovábbításra őt jogszabály vagy jogerős hatósági határozat kötelezi. Ilyen adattovábbítás, valamint az ebből származó esetleges következmények miatt Adatkezelő nem tehető felelőssé.

Amennyiben a www.salontrend.com oldalon található tartalomszolgáltatás üzemeltetését a Szolgáltató részben vagy egészben harmadik személy részére átadja, úgy az általa kezelt személyes adatokat ezen harmadik személy számára külön hozzájárulás kérése nélkül átadhatja további kezelésre. Ezen adattovábbítás kizárólag a már regisztrált Megrendelők regisztrációjának folyamatosságának biztosítását szolgálhatja, a jelen Adatvédelmi Szabályzatban foglalt rendelkezéseknél hátrányosabb helyzetbe a Megrendelőt nem hozhatja.

 

11. A Jogosult jogai az adatkezelő által kezelt személyes adataikkal kapcsolatban

Személyes adataik kezeléséről a Jogosultak az Adatkezelőtől bármikor írásban, az Adatkezelő által üzemeltetett honlapon keresztül küldött elektronikus, illetőleg postai levélben tájékoztatást kérhetnek, kérhetik továbbá személyes adataik helyesbítését, valamint a fentiekben megjelölt módon – a kötelező adatkezelés kivételével – kérhetik személyes adataik törlését vagy zárolását. 

Az elektronikus úton az Adatkezelő részére eljuttatott tájékoztatáskérést az Adatkezelő csak akkor tekinti hitelesnek, ha az a Jogosult regisztrált e-mail címéről érkezett. A tájékoztatáskérés kiterjedhet a Jogosultnak az Adatkezelő által kezelt adataira, azok forrására, az adatkezelés céljára, jogalapjára, időtartamára, az esetlegesen igénybe vett adatfeldolgozók nevére és címére és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységükre, továbbá a személyes adatok továbbítása esetén az adattovábbítás jogalapjára és címzettjére.

 

Az Adatkezelő a beérkezett megkeresésre a kérelem kézhezvételét követő legrövidebb idő alatt, legfeljebb 25 (huszonöt) napon belül, közérthető formában köteles tájékoztatást adni.

12. Reklámtartalmú üzenetek fogadása
Mit kell tudni direkt marketing és hírlevél célú adatkezelésünkről?
Ön a regisztráció során tett nyilatkozatával vagy később, hírlevél és/vagy direkt marketing regisztráció felületén tárolt személyes adatainak módosításával (azaz hozzájárulási szándéka egyértelmű kinyilvánításával) hozzájárulását adhatja ahhoz, hogy az Ön személyes adatait marketing célokra is felhasználhassuk. Ebben azesetben – a hozzájárulás visszavonásáig – az Ön adatait direkt marketing és/vagyhírlevél küldés céljából is kezeljük és az Ön részére reklám- és egyéb küldeményeket,valamint tájékoztatókat és ajánlatokat küldünk és/vagy hírlevelet továbbítunk (Grtv. 6.
§).Ön a hozzájárulását a direkt marketing és a hírlevél tekintetében együttesen vagykülön-külön is megadhatja illetve azt/azokat ingyenesen és bármikor visszavonhatja.A regisztráció törlését minden esetben a hozzájárulás visszavonásának tekintjük. Adirekt marketing és/vagy hírlevél célú adatkezeléshez hozzájárulás visszavonásátnem értelmezzük egyúttal a honlapunkkal kapcsolatos adatkezelési hozzájárulás visszavonásának.

Egyéb adatkezelési kérdések
Az Ön adatait csak jogszabályban meghatározott keretek között továbbíthatjuk, adatfeldolgozóink esetében pedig szerződéses feltételek kikötésével biztosítjuk, hogy ne használhassák az Ön hozzájárulásával ellentétes célokra az Ön személyes adatait.A bíróság, az ügyészség és más hatóságok (pl. rendőrség, adóhivatal, NemzetiAdatvédelmi és Információszabadság Hatóság) tájékoztatás adása, adatok közlése vagy iratok rendelkezésre bocsátása miatt megkereshetik Társaságunkat. Ezekben az esetekben adatszolgáltatási kötelezettségünket teljesítenünk kell, de csak a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges mértékben. Társaságunk adatkezelésében és/vagy adatfeldolgozásában részt vevő közreműködői és munkavállalói előre meghatározott mértékben – titoktartási kötelezettség terhe mellett – jogosultak az Ön személyes adatait megismerni. Az Ön személyes adatait megfelelő technikai és egyéb intézkedésekkel védjük,
valamint biztosítjuk az adatok biztonságát, rendelkezésre állását, továbbá óvjuk azokat a jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, sérülésektől illetve nyilvánosságra hozataltól és bármilyen egyéb jogosulatlan felhasználástól. Szervezeti intézkedések keretében ellenőrizzük a fizikai hozzáférést, munkavállalóinkat folyamatosan oktatjuk és a papír alapú dokumentumokat megfelelő védelemmel elzárva tartjuk. A technikai intézkedések keretében titkosítást, jelszóvédelmet és vírusirtó szoftvereket használunk. Felhívjuk azonban a figyelmét arra, hogy az interneten keresztüli adattovábbítás nem tekinthető teljes körűen biztonságos adattovábbításnak. Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a folyamatokat minél biztonságosabbá tegyük, a weblapunkon keresztül történő adattovábbításért azonban nem tudunk teljes felelősséget vállalni, ám a Társaságunkhoz beérkezett adatok  tekintetében szigorú előírásokat tartunk be az Ön adatainak biztonsága és a jogellenes  hozzáférés megakadályozása érdekében. A biztonsági kérdésekkel kapcsolatban kérjük az Ön segítségét abban, hogy gondosan őrizze meg honlapunkhoz meglévő hozzáférési jelszavát és ezt a jelszót senkivel se
ossza meg.

13. Érintetti jogok részletesen
Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél
jelzett módon, illetve az Adatkezelő fenti elérhetőségein.


Tájékoztatáshoz való jog
Az Adatkezelő megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt, és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes
tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa. A kérelem benyújtásától számított 14 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) adjuk meg tájékoztatásunkat. A tájékoztatás ingyenes kivéve akkor, ha Ön a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet már nyújtott be hozzánk. Az Ön által már megfizetett költségtérítést visszatérítjük abban az esetben,
ha az adatokat jogellenesen kezeltük vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett. A tájékoztatást csak törvényben foglalt esetekben tagadhatjuk meg jogszabályi hely megjelölésével, valamint a bírósági jogorvoslat illetve a Hatósághoz
fordulás lehetőségéről tájékoztatással. Társaságunk a személyes adatok helyesbítésről, zárolásról, megjelölésről és törlésről
Önt, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbította, kivéve akkor, ha az értesítés elmaradása az Ön jogos érdekét nem sérti.

 

Hozzáféréshez való jog
Az érintett jogosult arra, hogy az Adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő
információkhoz hozzáférést kapjon:
• az adatkezelés céljai;
• az érintett személyes adatok kategóriái;
• azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes
adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli
címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket;
• a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama;
• a helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga;
• a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga;
• az adatforrásokra vonatkozó információ;
• az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár.
Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legfeljebb egy hónapon belül adja meg a tájékoztatást.

Adatok helyesbítésének joga
Az érintett kérheti az Adatkezelő által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését. A legtöbb e-mailünkben erre vonatkozóan elhelyezünk egy adatmódosító űrlapra mutató hivatkozást, mellyel Ön saját maga is el tudja végezni azonnal a szükséges módosításokat.

Törléshez való jog
Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:
• személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy
más módon kezelték;
• az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az
adatkezelésnek nincs más jogalapja;
• az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az
adatkezelésre;
• a személyes adatokat jogellenesen kezelték;
• a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt
jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
• a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások
kínálásával kapcsolatosan került sor.
Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges:
• a véleménynyil-vánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása
céljából;
• a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy
tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre
ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása
céljából;
• a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi
kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján;
• vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.
A hozzájárulás visszavonásának regisztrálását 14 napos határidővel vállaljuk, azonban felhívjuk a figyelmét arra, hogy jogi kötelezettségünk teljesítése vagy jogos érdekeink érvényesítése céljából bizonyos adatokat a hozzájárulás visszavonása után
is kezelhetünk. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha Ön egy e-mailünkben lévő leiratkozási linkre kattint, akkor azonnal lefut egy művelet, amely törli az Ön  adatait. Tehát a kérése haladéktalanul végrehajtódik, nem kell rá várni. Természetesen ez olyan adatokra nem vonatkozhat, melyeket törényi kötelezettségünk tárolni (pl. számlákat 8 évig). Ezügyben megértését
kérjük!


Az adatkezelés korlátozásához és visszavonásához való jog
Az érintett kérésére az Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:
• az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;
• az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
• az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy  védelméhez; vagy

• az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra  vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

Adathordozhatósághoz való jog
Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

Tiltakozás joga
Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor iltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges
adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. Amennyiben Ön tiltakozik a személyes adatai kezelése ellen, a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, 14 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) megvizsgáljuk és a döntésünkről Önt írásban tájékoztatjuk. Amennyiben úgy döntöttünk, hogy az Ön tiltakozása megalapozott, abban az esetben az adatkezelést - beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is - megszüntetjük és az adatokat zároljuk, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesítjük mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbítottuk, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében. Abban az esetben megtagadjuk a kérés teljesítését, ha bizonyítjuk, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az Ön érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. Amennyiben Ön a döntésünkkel nem ért egyet, illetve ha elmulasztjuk a határidőt, a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül Ön bírósághoz fordulhat. Ha bármilyen problémát észlel tehát, keressen minket és mindent meg fogunk tenni, hogy azonnal elhárítsunk bármilyen hibát, rendellenességet.

Bírósághoz fordulás joga
Az érintett a jogainak megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.
Az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik, a per – az érintett választása szerint – az érintett lakhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. Külföldi állampolgár a lakóhelye szerint illetékes felügyeleti hatósághoz is fordulhat panasszal. Kérjük Önt, hogy mielőtt a felügyeleti hatósághoz vagy bírósághoz fordulna
panaszával – egyeztetés és a felmerült probléma minél gyorsabb megoldása érdekében – keresse meg Társaságunkat az info @ st-beauty.co e-mail címen vagy Társaságunk székhelyére címzett ajánlott-tártivevényes postai küldeményben.

Panasztevési jog
Felügyelő Hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
• Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
• Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
• Telefon: +36 (1) 391-1400
• Fax: +36 (1) 391-1410
• E-mail:ugyfelszolgalat@naih.hu
• Honlap: https://naih.hu/
• Bővebb infó: https://naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html

 

14. Az Adatkezelési Szabályzat módosítása

Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy jelen Adatkezelési Szabályzatot egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. A Szabályzat módosítását követően valamennyi Jogosultat megfelelő módon tájékoztatni kell. A Szolgáltatás további felhasználásával a Jogosultak a megváltozott adatkezelési Szabályzatot kifejezetten tudomásul veszik.

15. Jogérvényesítési lehetőségek

A Jogosult jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.), valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2003. évi V. törvény (Ptk.) rendelkezései alapján bíróság előtt gyakorolhatja, továbbá bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság segítségét is (www.naih.hu, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.).

Budapest, 2018. május 10.